Hoe werf je studenten voor sportkaderopleidingen?

Wil je studenten werven voor sportkaderopleidingen en weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken? Dan vind je hieronder een aantal instrumenten dat je hierbij kan helpen.

Communicatieplan
Kaderopleidingen moeten onder de aandacht gebracht worden van diverse doelgroepen, zodat zoveel mogelijk huidige studenten op de hoogte worden gebracht van de opleiding en ervoor kiezen de opleiding te gaan volgen. Hoe pak je dat aan? In een Voorbeeldcommunicatieplan kaderopleiding van het Graafschap College zie je een aantal mogelijkheden voor de interne en externe communicatie op een rijtje. Dit communicatieplan kun je gebruiken om zelf ideeën te bedenken over hoe je studenten kunt werven voor sportkaderopleidingen.

Wervingsmateriaal
Om studenten te werven kun je de posters die hieronder staan gebruiken. Er zijn twee versies: pdf's waarin je kunt schrijven en pdf's waarbij je een Word-sjabloon moet gebruiken om de teksten in te voegen.

Schrijfbare pdf's
In onderstaande posters kun je de velden in de pdf zelf invullen. Bij een standaardversie van Acrobat kun je alleen tekst intypen in de velden en de poster uitprinten. Je kunt deze niet opslaan. Dat betekent dat je de poster alleen kunt invullen op de computer van waar je de poster ook gaat printen. Als een drukker de posters gaat drukken, moet deze de posters ook invullen. Met Adobe Acrobat Professional kun je het bestand wel opslaan. Om jouw eigen tekst op de poster te printen, kun je ook een sjabloon gebruiken.

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail