NK veldvoetbal heren (multi-event)

NK veldvoetbal heren (multi-event)

Datum: 22 mei 2019 Tijd: 10:00 - 16:00

Plaats:  Zwolle, Stadionplein 25 (voetbalvereniging Be Quick ’28)
Organisator: Landstede Groep (in samenwerking met het Deltion College)
Inschrijfgeld: €85,- per team

Algemene informatie
Het NK Veldvoetbal Heren (onderdeel van het Multi-event Zwolle) vindt plaats op woensdag 22 mei 2019. Waar editie 2018 werd gespeeld met 20 teams, kunnen in 2019 24 teams deelnemen aan het toernooi aangezien de organisatie de beschikking heeft over een extra veld. Wederom vindt het toernooi plaats op de velden naast het stadion van eredivisionist PEC Zwolle. Op de prachtige velden van voetbalvereniging Be Quick ’28 zal namelijk gestreden worden om de titel Nederlands Kampioen Veldvoetbal (heren) onder mbo studenten. Met medewerking van KNVB-scheidsrechters zullen de wedstrijden in goede banen worden geleid en staat niets een sportief en gezellig toernooi in de weg.

Teams en spelregels
Teams die deel willen nemen zullen moeten bestaan uit minimaal 12 en maximaal 16 studenten aangezien het beschikken over één wissel een vereiste is. Het streven is minimaal 16 en maximaal 24 herenteams te verwelkomen op de velden aan de sportboulevard te Zwolle. Om de kwaliteit van het toernooi te verbeteren is bewust gekozen voor dit aantal teams. Een school kan zich met maximaal twee teams opgeven. Het streven is om zoveel mogelijk verschillende scholen te laten deelnemen. Mocht het zo zijn dat één mbo-onderwijsinstelling twee teams opgeeft en om die reden mbo-scholen die nog niet deelnemen aan het toernooi niet kunnen deelnemen, dan vervalt het tweede team dat is opgegeven van de desbetreffende mbo-instelling. Mocht dat niet het geval zijn mag een school gewoon deelnemen met twee teams. Inventariseer dus binnen je gehele onderwijsinstelling (ook binnen andere locaties van de onderwijsinstelling) of er al een team van je onderwijsinstelling aangemeld is.

Multi-Event Zwolle
Landstede Groep en het Deltion College organiseren op 22 mei een Multi Event met de volgende NK's: veldvoetbal (heren), volleybal, tafeltennis, floorball, judo, karate en dance. Op de dag zelf zal het startschot voor het multi-event worden gegeven door middel van een spetterende openingsact in het Landstede Sportcentrum. Deelnemende teams aan het NK MBO Veldvoetbal worden hier ook verwacht.

Impressie
Bekijk de aftermovie van editie 2018 zodat je een toffe indruk krijgt van het NK en het Multi Event Zwolle.

Inschrijven
Inschrijven voor het NK MBO Veldvoetbal (heren) is tot 22 april 2019 mogelijk via het inschrijfformulier.

Meer informatie
Jordy Lugtenberg:

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail