NK volleybal (multi-event)

NK volleybal (multi-event)

Datum: 29 mei 2020 Tijd: 10:00 - 16:00

Plaats:  Zwolle, Hogeland 10 (Landstede Sportcentrum)
Organisator: Landstede Groep
Inschrijfgeld: € 85,- per team

 

Algemene informatie
Het NK Volleybal (onderdeel van het Multi Event Zwolle) vindt plaats op vrijdag 29 mei 2020. Net als de vorige editie kunnen er in 2020 maximaal 20 damesteams en 15 herenteams deelnemen. Op minimaal zeven velden zal gedurende de dag worden gestreden om de titel Nederlands Kampioen Volleybal onder mbo studenten in zowel een dames- als herenpoule. Met medewerking van NEVOBO-scheidsrechters zullen de wedstrijden in goede banen worden geleid en staat niets een spetterend toernooi in de weg.

 

Teams en spelregels
Teams die deel willen nemen zullen moeten bestaan uit minimaal 7 en maximaal 12 studenten aangezien het beschikken over één wissel een vereiste is. Het streven is tussen de 12 en 20 damesteams en tussen de 8 en 15 herenteams te verwelkomen in het Theater van de Sport, oftewel het Landstede Sportcentrum. Een school kan zich met zoveel mogelijk teams opgeven. Het streven is echter om zoveel mogelijk verschillende scholen te laten deelnemen. Mocht het zo zijn dat één mbo-onderwijsinstelling twee (of meer) teams opgeeft en om die reden mbo-scholen die nog niet deelnemen aan het toernooi niet kunnen deelnemen, dan vervalt het tweede (of derde, vierde, etc.) team dat is opgegeven van de desbetreffende mbo-instelling. Mocht dat niet het geval zijn mag een school gewoon deelnemen met de opgegeven teams.

Multi-Event Zwolle

Landstede Groep en het Deltion College organiseren op 29 mei een Multi Event met de volgende NK's: volleybal, veldvoetbal (heren), tafeltennis, basketbal 3x3, judo, karate en dance. Op de dag zelf zal het startschot voor het Multi-event worden gegeven door middel van een spetterende openingsact in het Landstede Sportcentrum.

Impressie
Bekijk de aftermovie van editie 2019 zodat je een toffe indruk krijgt van het NK en het Multi Event Zwolle.

 

Inschrijven

Inschrijven voor het NK MBO Volleybal is tot 22 april 2020 mogelijk via het inschrijfformulier

 

Meer informatie
Robin van Donkelaar:

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail