NK handbal (multi-event)

NK handbal (multi-event)

Datum: 28 mei 2020 Tijd: 10:00 - 16:00

Plaats: CIOS Arnhem, Beukenlaan 3, Arnhem
Organisator: CIOS, Sportcentrum Valkenhuizen, Arnhem
Inschrijfgeld: €85,- per team

Het NK handbal is onderdeel van het multi-event, dat alweer voor de zevende keer plaats vindt op het CIOS in Arnhem. Locatie is sportcentrum Valkenhuizen. Deze locatie heeft onder meer een zwembad, vier voetbalvelden, vier handbalvelden, een atletiekbaan, en acht beachvolleybalvelden op één terrein en is daarmee ideaal voor grote evenementen. 
Dit jaar vinden hier de volgende NK ’s plaats: NK MBO Atletiek, NK MBO Beachvolleybal, NK MBO Handbal, NK MBO Dames Voetbal en het NK MBO Zwemmen. We verwachten meer dan 700 deelnemers, dus vergeet je niet in te schrijven! 

NK Handbal  
Het NK handbal voor dames en heren is een prestatief, sportief en gezellig toernooi voor spelers verbonden aan één van de mbo-scholen. Je meldt je aan via de sportcoördinator van jouw mbo-school. Alleen teams kunnen zich inschrijven voor dit NK. 

Voor wie is het? 
Iedereen die aangesloten is bij een mbo-opleiding en affiniteit heeft met handbal kan zich aanmelden bij zijn/haar eigen opleiding. Vervolgens kan een school maximaal twee teams per geslacht aanmelden. 

Bekijk de foto's van het NK handbal.
 
De dag wordt gestart met een gezamenlijke opening en een spetterende dansact. Daarna beginnen de toernooien, elk op hun eigen locatie.  

Meer weten? 
Download als voorbeeld het programmaboekje

Wij hopen dat je er dit jaar (weer) bij bent! Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie
Katie van der Linde -

06-23734621

 

 

Bekijk ook onze aftermovie om te zien hoe deze dag eruit ziet:

 

Graag de nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelden

Contact opnemen

Stuur ons een mail